Image Gallery

MATURA ÖKOSTAR
10KG 1400 RPM

MATO15010

Novi Ökostar je eleganten, moderen in tehnološko napreden Energijsko učinkovit pralni stroj razreda A je optimalen aparat za pari in družine. Z zmogljivostjo 10 kg, največjim vrtenjem hitrost 1400 vrt/min, standardni čas cikla 218 minut in širok nabor programov pranja, zagotavlja, da bo vse vaše perilo vrnjeno sveže in čisto
Nosilnost v kg

8

Hitrost centrifuge

1400 rpm

Energetski razred-

A

Raven Hrupa

76 dBA

Tip motorja

Serene Drive

Programi pranja

15

Posebni cikli pranja

Eko - bombaž - sintetika - občutljivo - volna/svila - likanje - proti alergijam - program za vrhnja oblačila - kavbojke

Programi in funkcije

Okrašen kristalni boben

Nov vzorec ökostar MATURA Ornate Crystal Drum zagotavlja večjo zaščito za vaše perilo in ga nežno opere oblačila. Posebnost bobna je njegova trdnost in zanesljivost pod stalnimi obremenitvami in ekstremnimi temperaturami. Gre za popolnoma novo zasnovo bobna, ki zagotavlja boljše pranje zaščita med nežnim pranjem vašega perila. Izdelan je iz okrašenega kristalnega bobna visoke kakovosti mešanica plastike in nerjavečega jekla. Deluje skoraj tiho in je varčen.

Učinkovito in tiho

Pralni stroj Matura ökostar bo polepšal življenje odprtega tipa bolj miroljuben. Ker smo vsi veliko več časa preživeli doma v zadnjih nekaj letih smo morda bolj usklajeni z šumi v ozadju, ki kot da napolnjujejo naše domove – Matura dela torej vse, kar lahko naredimo za znižanje decibelov v našem gospodinjstvu bi bil dobrodošel dodatek. Z razredom A za porabo energije je ta stroj a korak dlje in ponuja zaznavanje obremenitve. To meri obremenitev ste dodali in poskrbi, da uporablja ravno pravo količino vode, tako da nobena ne bo izgubljena.

Pogonski motor Serene BLDC

Inverterski motor Serene je energetsko učinkovit, močan in tih. Nova generacija pralnih strojev Matura zagotavlja učinkovito delovanje s to tehnologijo. V primerjavi z indukcijo motorji, Serena BLDC pogonski motorji v pralnih strojih proizvajajo manj toplote, kar ima za posledico manjšo porabo električne energije in večjo učinkovitost. Z uporabo Serena BLDC na motorni pogon pralni stroj, prihranimo pri vaši porabi električne energije v primerjavi s konvencionalno napravo na motorni pogon.