Matura Pravno obvestilo

Pravice intelektualne lastnine

Vse pravice intelektualne lastnine si pridržuje Matura Group, podjetje s spletnim naslovom matura-home.com. Predpisi in zakonodaja o avtorskih pravicah ter zakoni o pravicah intelektualne lastnine in drugi predpisi ščitijo vsebino, fotografije, slike, glasbo, umetniška dela, posnetke in njihovo postavitev na spletnem mestu Matura Group. Gradivo skupine Matura na spletnem mestu se ne sme podvajati, distribuirati, spreminjati ali omogočiti dostopa zunanjim osebam v poslovne namene. Skupina Matura lahko dodatno uporablja fotografije, ki so zakonito varovane pri drugih osebah.

Pravice do blagovnih znamk in licenc

Vse blagovne znamke na spletnem mestu Matura Group so certificirane blagovne znamke, razen če ni drugače navedeno. To še posebej velja za maturitetne blagovne znamke, transparente, poslovne logotipe in značke. Naše podjetje ima v lasti blagovne znamke in grafične komponente, ki se pojavljajo na naših spletnih straneh.

Patenti, blagovne znamke in avtorske pravice so med pravicami intelektualne lastnine, zaščitene na spletnem mestu skupine Matura. To spletno mesto ne daje nobenih licenc za uporabo Matura Group ali lastniških informacij tretjih oseb.

Zavrnitev odgovornosti

Naše spletno mesto je bilo ustvarjeno z največjo skrbnostjo. Zanesljivosti in popolnosti podatkov, ki jih vključuje, pa ni treba zagotoviti. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za izgube, ki izrecno ali implicitno nastanejo zaradi uporabe našega spletnega mesta, razen če je taka izguba povzročena zaradi namena ali namernega napačnega ravnanja družbe Matura.

Spletno reševanje sporov (ODR) v skladu z določbami 14. člena Uredbe ODR, oddelek 1: Evropska komisija ponuja internetni sistem za reševanje sporov, ki ga lahko najdete na naslednji spletni strani: http://ec.europa.eu /potrošniki/odr/.

 

Nazadnje posodobljeno: 22. januarja 2022