BCD516W

Bela kombinirana

Image Gallery

Hladilnik - zamrzovalnik

Ta čudovit stroj se ponaša z odlično funkcionalnostjo in minimalističnim sodobnim slogom, ki se odlično prilega vsaki sodobni kuhinji. S polnim hladilnikom in zamrzovalnikom boste lahko brez skrbi poskrbeli za vse svoje najljubše dobrote. Hladilnik hitro ohladi hitro pokvarljive izdelke, hkrati pa se ponaša z izjemno energetsko učinkovitostjo, ki je prijazna do okolja in vašega računa za elektriko.

Mere izdelka

Energetski razred- :- D
Raven Hrupa :- 38 dB (A)
Kapaciteta :- 516 l (339 l /177 l )  
Dimenzije :- 834*682*1839

APARATNO BARVANJE :- Jeklo

Učinkovitost čiščenja

Krmiljenje proti penjenju, PTC ključavnica vrat, prikazovalnik preverjanja napak, pomnilnik prekinitve napajanja, start/pavza s funkcijo polnjenja, super hiter 15/30, izbira temperature

Energía
Eficiente

Sereno
Conducir

Asistenc
hierro

Florida
Tambor

D. Jet
Sistema

Rápida
Programa

1-9
KG

Kapaciteta

516 l (339 l /177 l )

Kapaciteta zamrzovalnika

6kg/12h

Poraba energije

D

Raven Hrupa

38 dB (A)

Tip podnebja

SN. N. ST. T

Kapaciteta

516 l (339 l /177 l )

Kapaciteta zamrzovalnika

6kg/12h

Poraba energije

D

Raven Hrupa

38 dB (A)

Tip podnebja

SN. N. ST. T

Hladilnik - zamrzovalnik

Večja učinkovitost prostora

Police je mogoče izvleči v celoti ali do polovice, kar pomeni, da dobite prostor za višje predmete, kot so steklenice. Preuredite prostor, kot vam je všeč, in naredite nekaj reda v svojem hladilniku. A to še ni vse. Hladilnik se ponaša tudi s predalom v zamrzovalniku, ki ga lahko popolnoma izvlečete, kar olajša zlaganje in jemanje večjih kosov. Zaradi svoje posebne oblike ga lahko odprete tudi takrat, ko so vrata hladilnika odprta le za 90 stopinj.

Hrana ostane hladna in sveža

Tehnologija več odprtin enakomerno ohlaja vse police, zato lahko jeste bolj zdravo in živila ostanejo dlje časa sveža. Dosegite idealno temperaturo in jo ohranite stalno, tudi ko je hladilnik odprt.

Tehnologija digitalnega inverterja

Uživajte v večji energetski učinkovitosti, manj hrupa in dolgotrajnem delovanju. Digitalni inverterski kompresor samodejno prilagaja hitrost glede na potrebe po hlajenju.

Products you may also like

SUPREME LINE
Condenser Dryer 8kg

MAD2108R

CROSS DOOR
Refrigerator

MATO1509

WASHER & DRYER
Front Loading 10kg/6kg

DUO 2310