Image Gallery

Črn kombiniran hladilnik z zamrzovalnikom

BCD516W

Ta čudovit stroj se ponaša z odlično funkcionalnostjo in minimalističnim sodobnim slogom, ki se odlično prilega vsaki sodobni kuhinji.

S polnim hladilnikom in zamrzovalnikom boste lahko brez skrbi poskrbeli za vse svoje najljubše dobrote. Hladilnik hitro ohladi hitro pokvarljive izdelke, hkrati pa se ponaša z izjemno energetsko učinkovitostjo, ki je prijazna do okolja in vašega računa za elektriko.
Kompresor

Inverter

Kapaciteta

516 l (339 l /177 l )

Velikost

834x682x1839mm

Kapaciteta zamrzovalnika

6kg/12h

Večja učinkovitost prostora

Police je mogoče izvleči v celoti ali do polovice, kar pomeni, da dobite prostor za višje predmete, kot so steklenice. Preuredite prostor, kot vam je všeč, in naredite nekaj reda v svojem hladilniku. A to še ni vse. Hladilnik se ponaša tudi s predalom v zamrzovalniku, ki ga lahko popolnoma izvlečete, kar olajša zlaganje in jemanje večjih kosov. Zaradi svoje posebne oblike ga lahko odprete tudi takrat, ko so vrata hladilnika odprta le za 90 stopinj.

Hrana ostane hladna in sveža

Tehnologija več odprtin enakomerno ohlaja vse police, zato lahko jeste bolj zdravo in živila ostanejo dlje časa sveža. Dosegite idealno temperaturo in jo ohranite stalno, tudi ko je hladilnik odprt.

Tehnologija digitalnega inverterja

Uživajte v večji energetski učinkovitosti, manj hrupa in dolgotrajnem delovanju. Digitalni inverterski kompresor samodejno prilagaja hitrost glede na potrebe po hlajenju.

Tehnologija brez zamrzovanja

Pozabite na zamudno odmrzovanje. Teh časov ni več. Sistem brez zamrzovanja enakomerno kroži hladen zrak v hladilniku in zamrzovalniku ter preprečuje nastanek zmrzali na stenah. To pozitivno vpliva tudi na skupno porabo energije in zmanjšuje hrupnost aparata. Posledično sta odmrzovanje in čiščenje zamrzovalnika dlje časa nepotrebna.