GOSPODINJSKI APARATI ZA MODEREN DOM
S ponosom skrbimo za zagotavljanje nujnih kuhinjskih aparatov, ki se odlično obnesejo in so estetsko dovršeni ter ustrezajo vsakemu sodobnemu prostoru.
Naš izdelek
NAŠE POSLANSTVO
Matura je odločena deliti brezhibne stroje s svetom. S skrbnim načrtovanjem in natančno proizvodnjo želimo vzpostaviti trajen odnos zaupanja z vsemi našimi strankami.
Previous slide
Next slide

Pralni stroji

Sušilni stroji

Pomivalni stroji

Hladilniki

Pečice

Manjši aparati

Woman carrying washed and dried clothes

Učinkovito

Matura aparati so izdelani z mislijo na vaše udobje in preizkušnjo časa, zato se lahko z osupljivo opremo ponašate še vrsto let. Naši oblikovalci si vzamejo čas za ustvarjanje sodobnih kuhinjskih aparatov, ki so kos stalni uporabi v zasedenem domu.
Matura Washing Machine

Zanesljivo delovanje

Naše naprave so zasnovane za brezhibno delovanje in stalno funkcionalnost, ki vas ne bo pustila na cedilu. Zagotovili smo, da je njihovo delovanje zelo ugodno, zato lahko zmanjšate nadležne mesečne račune in ob tem pomagate okolju.
Unmatched Value

Neprimerljiva vrednost

Verjamemo, da bi moral imeti vsakdo dostop do izjemnih aparatov. Zato je naša ekipa odločena, da bo še naprej proizvajala vrhunske naprave po cenah, ki ne bodo pregloboko posegle v vaš bančni račun.

Novi pralni stroj & Sušilnik

SUPREME LINE

Če iščete najboljši pralni stroj za težka dela, ki je odporen na madeže, a nežen na tkanine, ste prišli na pravo mesto.

S skrbnim načrtovanjem in strokovno proizvodnjo vam lahko ponudimo tih pralni stroj z 8 kg zmogljivosti, hitrostjo 1200 vrt./min in široko paleto programov čiščenja, ki jih lahko raziščete.