O NAS

Matura je sestavljena iz strokovnjakov, ki so leta izpopolnjevali svoj poklic v panogi. Z različnimi izkušnjami in dinamičnim naborom spretnosti smo se združili z istim ciljem – popolno proizvodnjo.

 

Dolgoletne izkušnje v panogi

Naša ekipa se z gospodinjskimi aparati ukvarja že odkar pomnimo. S skupno strastjo do ustvarjanja izjemnih aparatov smo desetletja znanja uporabili v učinkoviti proizvodnji, kot je ne zna nihče drug.

 

Strast do popolnosti

Ne počivamo, dokler naši izdelki niso brezhibni. Od predane oblikovalske ekipe do strastne proizvodne linije, Matura noče izdelati ničesar, kar ne bi preseglo pričakovanj naših strank.

 

Dolgoročno poslovanje

Naša ekipa je prepričana, da mora kakovostna oprema brez težav delovati dolga leta. Želimo premikati meje te industrije, zato zagotavljamo, da bo vse, kar naredimo, delovalo dlje kot konkurenca. Ne glede na to, ali kupujete eleganten sušilni stroj ali sodoben hladilnik, ste lahko prepričani, da je izdelan tako, da bo dan za dnem zagotavljal brezhibno delovanje.

 

Vedno na voljo za podporo

Če vaša naprava ne deluje po vaših pričakovanjih ali imate preprosto vprašanja o njenem delovanju in vzdrževanju, nas lahko kadar koli pokličete. Želimo slišati, kaj vas skrbi, naša ekipa za podporo pa je pripravljena, da vam priskoči na pomoč. Zato nas pokličite